-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eva Air verandert configuratie 777s

TAIPEI - Star Alliance maatschappij Eva Air heeft recentelijk een 777-300ER in ontvangst genomen met een nieuwe configuratie. Zo zijn de First Class en Business Class cabine verkleind tot 39 en 56 stoelen. Daarnaast staan stoelen in de Economy Class opgesteld in een 3-4-3 configuratie. De Taiwanese carrier volgt hiermee een trend van andere maatschappijen die meer stoelen in de Economy Class plaatst. Tot enkele jaren geleden waren de meeste 777s voorzien van 9 stoelen per rij. Door dit te verhogen naar 10 kunnen meer passagiers worden vervoerd.

In de Economy Class kunnen door de nieuwe configuratie 47 passagiers extra worden vervoerd, waarmee het totaal uitkomt op 252. De 777-300ER telt nu 353 stoelen, ten opzichte van 312 in de 'oude' configuratie. De maatschappij heeft nog een dozijn 777s in bestelling staan. Deze zullen allen worden geleverd met de nieuwe configuratie. 

De komende maanden worden nog minimaal drie 777s geleverd aan Eva Air. Deze zullen de laatste drie 747-400s in de vloot vervangen. Dit type zal volgend jaar geheel zijn uitgefaseerd.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy