-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

KLM zoekt nieuwe stewardessen

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappij KLM gaat volgend jaar de vloot uitbreiden. Dat heeft tot gevolg dat voor het eerst sinds jaren weer nieuwe stewards en stewardessen nodig zijn. Vorige week bereikten KLM en de vakbonden een akkoord over bezuinigingen.

Dat heeft ook de weg geopend voor een groeiscenario bij KLM in plaats van krimp. Die groei bestaat uit een vlootuitbreiding (een A330-300 en een Boeing 777-300ER) en het openen van de nieuwe Japanse bestemming Fukuoka. ,,Na jaren van stilstand is er nu weer ruimte voor het aannemen van nieuw cabinepersoneel’’, heeft FNV-bestuurder Boufangacha deze week te horen gekregen.

Ruim 250 mensen zijn nodig. Een deel stroomt door vanuit Cityhopper en komt van de gronddienst. Een deel wordt in Azië geworven en in Nederland zijn straks honderd vacatures. Verder hebben 156 jaarcontractanten een vaste aanstelling gekregen. Of er ook weer piloten worden aangenomen is nog onduidelijk.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy