-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Online systeem maakt vliegtuigspotten op Schiphol makkelijker

Vandaag is een online systeem gelanceerd dat vliegtuigspotten op Schiphol voor iedereen mogelijk maakt. Het actuele baangebruik wordt gekoppeld aan spottersplaatsen. Voor het grote publiek was het moeilijk om vliegtuigen te spotten op Schiphol. In de omgeving van Schiphol liggen veel spottersplaatsen met een uitzicht op de startbanen en de vliegtuigopstelplaatsen.

De luchthaven beschikt alleen over een van de meest complexe banenstelsels ter wereld met zes startbanen. Het baangebruik op Schiphol verandert voortdurend waardoor het voor luchtvaartfanaten moeilijk was om de juiste baan te kiezen. 

Op schiphol.vliegtuigenspotter.nl worden sinds vandaag de actuele start- en landingsbanen weergegeven in combinatie met beschrijven van spottersplaatsen. Gebruikers zien foto’s van de omgeving, adressen, routebeschrijvingen, luchthavenfrequenties en eventuele parkeerverboden.

Daarnaast is te zien wanneer wordt verwacht dat meerdere banen open zijn voor stijgen of landen. In de toekomst wordt eventueel een radar toegevoegd met het vliegverkeer rondom Schiphol.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy