-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Dronken passagier vastgezet met ducktape

Het gebeurt maar al te vaak dat passagiers tijdens de vlucht een alcoholisch drankje nemen. Dit is uiteraard prima, maar een gehele fles wijn naar binnendrinken, dat kan niemand hebben op zo'n hoogte. Dronken passagiers worden niet alleen erg vervelend, maar zijn ook een gevaar voor de overige passagiers, bemanning en het vliegtuig. Er wordt daarom zeer serieus omgegaan met dit soort gevallen. Zo ook aan boord van een vlucht tussen Reykjavik en New York (JFK).

Aan boord van het toestel van Icelandair zat een passagier die dusdanig veel had gedronken dat hij gevaarlijk gedrag vertoonde, spuugde op andere passagiers en bedreigingen uitte naar de bemanning. Passagiers in de omgeving wisten de man te overmeesteren. Door een gebrek aan handboeiend is deze meneer vervolgens vastgezet met ducktape en tierips opdat hij geen gevaar meer voor anderen zou zijn.

Na de landing in New York werd de man gearresteerd door de Amerikaanse autoriteiten en meegenomen naar het ziekenhuis waar hij de tijd kreeg om nuchter te worden.Of de passagier vervolgd wordt is nog niet bekend. 

 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy