-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

United rust 737 vloot uit met Split Scimitar winglets

SEATTLE - United gaat haar vloot 737-800s en 737-900ERs voorzien van Split Scimitar Winglets. Deze winglets zijn het nieuwste model dat vliegtuigbouwer Boeing sinds kort aanbiedt. De winglets worden geproduceerd en geinstalleerd door Aviation Partners Boeing (APB). De Amerikaanse maatschappij verwacht vanaf begin volgend jaar te kunnen beginnen met het installeren. De Split Scimitar Winglets zijn anders vormgegeven en worden ook voorzien bij de nieuwe 737MAX die Boeing aanbied. 

Aviation Partners Boeing bestudeert acht verschillende mogelijkheden om de huidige 737s te voorzien van nieuwe winglets. Zo wordt onder andere onderzocht of de vleugels verstevigd moeten worden. Door het installeren van deze nieuwe generatie winglets, verwacht United de brandstofkosten met ruim $250 miljoen terug te brengen.

Hoeveel sets de Amerikaanse carrier heeft besteld, is nog niet bekend. United zal de eerste airline zijn die deze nieuwe generatie winglets heeft besteld.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy