-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gewijzigde bagageregels voor Europese KLM-vluchten

Vanaf 22 april 2013 is het meenemen van ruimbagage op Europese vluchten van KLM een betaalde keuzemogelijkheid voor alle passagiers die in Economy Class reizen. Deze wijziging is van toepassing op Europese vluchten geboekt vanaf 22 april 2013. Tickets die geboekt zijn vóór 22 april 2013 vallen nog onder de huidige bagageregels. Het meenemen van ruimbagage wordt onderdeel van de keuzemogelijkheden voor uw vlucht.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de boeking uit te breiden met extra’s zoals een Economy Comfort-stoel en binnenkort toegang tot de KLM Crown-lounge. Flying Blue-deelnemer, een bedrijf met een corporate contract of BlueBiz-account heeft of passagiers met een volledig flexibel ticket kunnen nog steeds kosteloos een koffer inchecken.

Voor intercontinentale KLM-vluchten kunnen passagiers kosteloos één koffer blijven inchecken, ook wanneer u als passagier binnen Europa vliegt als onderdeel van een intercontinentale reis. Voor retourvluchten naar nog meer Europese bestemmingen worden de instaptarieven verlaagd naar EUR 99. Daarmee breidt KLM het aanbod van Europese bestemmingen voor EUR 99 uit naar ruim 30.

Er is een klein aantal landen uitgezonderd van deze regeling. Dit zijn: Naar Georgië, Italië, Turkije, de Oekraïne, Rusland of Wit-Rusland reist.

Voor meer informatie, kunt u KLM.nl raadplegen.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy