-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Grootste chocolade paasei van Nederland op Schiphol

SCHIPHOL - Een paasei van 2,50 meter hoog en 1,30 meter breed. Maar liefst 550 kilo chocolade is er in verwerkt. Volgens HMS Host is dit ei op Schiphol het grootste van Nederland. Het enorme ei is een blikvanger bij Café Chocolat dat is gevestigd achter de paspoortcontrole in het Schengendeel van de luchthaven. Het cocoladeconcept is van horeca-exploitant HMSHost.

Chocoladespecialist Arthur Tuytel uit Alblasserdam heeft de afgelopen weken aan dit paasei gebouwd. Het paasei is gemaakt van 550 kilo pure chocolade van Callebaut. In een mal, zo groot als een badkuip, zijn twee halve eierschalen gegoten van circa 8 cm dik. Vervolgens zijn deze door 8 sterke mannen aan elkaar bevestigd en op een sokkel geplaatst. Het ei blijft daar staan tot eind april.

Het paasei is overigens ook te koop voor €22.500.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy