-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Norwegian neemt eerste Dreamliner in ontvangst

EVERETT - De Noorse luchtvaartmaatschappij Norwegian, heeft de eerste van acht bestelde Dreamliners in ontvangst genomen. Het vliegtuig werd tijdens een ceremonie in Everett overgedragen aan lease maatschappij ILFC, die het toestel least aan de Noorse prijsvechter. Het toestel is de eerste 787 voor ILFC en Norwegian. Het is tevens het 700e toestel dat Boeing over heeft gedragen aan ILFC. Met de nieuwe 787 Dreamliner, opent de Norwegian nieuwe markten. Met het nieuwe toestel zal naar onder andere Bangkok en New York worden gevlogen. Nu nog gebruikt de Noorse maatschappij hiervoor een A340-300 vanwege de late levering van de Dreamliner.

De vluchten naar New York en Bangkok zullen beginnen in Oslo. Wanneer Norwegian meer Dreamliners ontvangt, zullen ook longhaul vluchten vanuit Copenhagen en Stockholm worden uitgevoerd. Daarnaast zal vanaf November een derde longhaul bestemming worden toegevoegd, namelijk Fort Lauderdale in de Verenigde Staten.

Totaal hebben 58 verschillende bedrijven 930 Boeing 787s besteld.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy