-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aeromexico legt hand op eerste Dreamliner

EVERETT - De Amerikaanse vliegtuigbouwer heeft de eerste Boeing 787 Dreamliner afgeleverd aan Aeromexico. Het is de eerste Mexicaanse luchtvaartmaatschappij die met de Dreamliner gaat vliegen. De luchtvaartmaatschappij heeft vijftien Dreamliners besteld waarvan negen 787-8s en zes grotere 787-9s. Met een totaal van 243 stoelen heeft Aeromexico aangegeven de oudere 767-200ER te gaan vervangen. Hiervan heeft de luchtvaartmaatschappij er momenteel nog vijf, die allen zijn voorzien van 174 stoelen. 

Aeromexico, dat lid is van Skyteam, gaat vanaf 1 oktober intercontinentale vluchten uitvoeren met het nieuwe vliegtuig. De komende maanden wordt de 787 uitvoerig getest door de luchtvaartmaatschappij. Ook zullen binnenlandse en relatief korte vluchten worden uitgevoerd. Vanaf oktober zal Aeromexico de nieuwe vliegtuigen gaan inzetten op vluchten naar onder andere Buenos Aires, Santiago de Chile, Parijs, Barcelona en Tokyo. Later volgen ook Rome, Frankfurt, Beijing en Seoul.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy