-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Garuda Indonesia bestelt 25 ATR-72-600s

JAKARTA - De nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, Garuda Indonesia, heeft 25 tweemotorige ATR-72-600s besteld. De luchtvaartmaatschappij least de vliegtuigen van Nordic Capital, dat begin dit jaar maar liefst honderd van deze vliegtuigen bestelde. De vliegtuigen worden ingezet op korte en binnenlandse vluchten. De vliegtuigen worden door Garuda Indonesia zelf ingezet, en niet door prijsvechter Citilink, dat begin dit jaar werd opgezet.

De eerste ATR-72 wordt eind dit jaar afgeleverd. De ATR-72-600 is de modernste versie die de Franse vliegtuigbouwer momenteel aanbiedt. Het biedt plaats aan maximaal 80 passagiers in een klasse. De Indonesische luchtvaartmaatschappij is de laatste jaren haar routenetwerk en vloot uit te breiden. Hiervoor staan tientallen vliegtuigen in bestelling bij ondermeer Airbus, Boeing en Bombardier. De vernieuwing van de vloot moet het imago van de airline, en van andere Indonesische maatschappijen, verbeteren. Daarnaast wil Garuda Indonesia toetreden tot de SkyTeam alliantie waarvan ook partner KLM lid is. 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy