-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Vietnam Airlines bestelt elf extra 787 Dreamliners

HO CHI MINH - De nationale luchtvaartmaatschappij van Vietnam, Vietnam Airlines, heeft met een leasebedrijf een overeenkomst bereikt voor de lease van elf extra 787 Dreamliners. De toestellen worden voorzien van General Electric GEnx motoren. De luchtvaartmaatschappij heeft al acht toestellen in bestelling staan van het type 787-9, de langere variant die vorige week dinsdag de eerste vlucht maakte.

Het zou een flinke opsteker zijn voor de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing en het 787 project. Het toestel wordt geplaagd door problemen en werd eerder dit jaar vier maanden aan de grond gehouden na meerdere incidenten waarbij vuur op was getreden. Hoewel de grootste problemen lijken te zijn opgelost, blijven sommige maatschappijen problemen ondervinden.

Vietnam Airlines heeft plannen om de komende jaren flink uit te breiden. Het heeft naast 787 Dreamliners ook de Airbus A350 en de A380 in bestelling staan.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy