-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

JetBlue neemt eerste A321 in ontvangst

HAMBURG FINKENWERDER - De Amerikaanse prijsvechter JetBlue heeft vrijdag in Hamburg de eerste Airbus A321 in ontvangst genomen. Het toestel, met registratie N903JB, vloog daarna naar New York. De eerste commerciele vlucht zal op 19 december plaatsvinden tussen New York en Fort Lauderdale, Barbados en San Juan. Later zullen de toestellen ook ingezet worden op de drukke route van New York naar Los Angeles.

Alle vliegtuigen bieden passagiers tevens de optie om films en dergelijke te kijken. Alle stoelen zijn voorzien van een personal inflight entertainment system met USB aansluitingen. 

JetBlue vliegt al met vliegtuigen uit de Airbus-familie. Het heeft al ruim 120 A320s en vliegt ook met Embraer 190s. De nieuwe A321s worden geleverd in twee verschillende configuraties. JetBlue heeft in totaal 30 van deze toestellen in bestelling. Negentien toestellen worden voorzien van drie klassen, 41 in Economy Plus en 149 passagiers in Economy Class. De andere elf toestellen zijn voorzien van zestien stoelen in First Class, 41 in Economy Plus en 102 in Economy Class.

First Class cabine:

Toestel en speciaal kleurenschema:

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy