-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Air Transat bestelt Split Scimitar Winglets voor 737-vloot

SEATTLE - De Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat heeft Split Scimitar Winglets besteld voor haar nieuwe vloot 737-800s. Air Transat, dat vorig jaar aangaf in het hoogseizoen met geleaste 737s te gaan vliegen, is hiermee de eerste Canadese luchtvaartmaatschappij die deze nieuwe soort winglets heeft besteld. De luchtvaartmaatschappij least vanaf dit jaar een toestel van Transavia France. De komende vier jaar zal er elk jaar een extra toestel worden gehuurd. Air Transat zet de 737s in op vluchten naar het Caribisch gebied, Mexico en de Verenigde Staten.

Split Scimitar Winglets is een nieuw soort winglet dat door Aviation Partners Boeing (APB) wordt geinstalleerd op reeds afgeleverde Next Generation 737s. De nieuwe vleugeluiteinden zorgen voor een reductie van 565 ton brandstof per toestel per jaar. APB biedt de Split Scimitar Winglets aan voor de 737-700, 737-800, 737-900 en de 737-900ER. 

Boeing biedt de Split Scimitar Winglets standaard aan op de nieuwe 737MAX.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy