-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Boeing levert eerste 787-9 aan Air New Zealand

EVERETT - Vliegtuigbouwer Boeing heeft maandag de eerste, grotere 787-9 afgeleverd. Het toestel is bestemd voor de Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand en is voorzien van het nieuwe, zwarte kleurenschema. Het toestel is zes meter langer als het basismodel, de 787-8 en kan hierdoor ongeveer 40 passagiers extra vervoeren in een drie klassen configuratie. Daarnaast kunnen de passagiers over een grotere afstand worden vervoerd. De komende tijd zal de luchtvaartmaatschappij het toestel inzetten op korte binnenlandse vluchten naar Christchurch, gevolgd door de eerste intercontinentale vlucht in oktober met bestemming Perth (Australie), Tokio (Japan) en Shanghai (China).  

Air New Zealands Dreamliners zijn voorzien van 280 stoelen in drie klassen: 18 in Business Premier, Premium Economy en Economy Class. De stoelen in de Business Class kunnen volledig platgemaakt worden, waardoor een bed ontstaat. De Premium Economy en Economy Class zijn voorzien van het nieuwe Air New Zealand product. Deze stoelen hebben meer comfort en zijn voorzien van voetsteunen voor een nog comfortabeler reis. 

 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy