-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

REYKJAVIK - Luchtvaartmaatschappijen Icelandair en Air Iceland hebben hun plannen bekend gemaakt hoe zij de komende jaren de vloten gaan moderniseren. Zo zal Icelandair een Boeing 757-200 en een grotere Boeing 757-300 inruilen voor twee Boeing 767-300ERs die een grotere capaciteit hebben. De toestellen zullen in het voorjaar van 2016 aan de vloot worden toegevoegd. In het verleden heeft Icelandair al vaker met dit type gevlogen, echter was dit uitsluitend gedurende het hoogseizoen. 

Air Iceland, een maatschappij die doorgaans binnenlandse vluchten uitvoert, heeft bij Bombardier een order geplaatst voor drie Dash-8Q400s. Deze zullen vijf Fokker 50s en een tweetal Dash-8q200s vervangen. Deze vliegtuigen worden daarnaast ingezet op vluchten naar Groenland en de Faroer eilanden. De nieuwe toestellen hebben een iets grotere capaciteit. Wanneer Bombardier het eerste vliegtuig levert, is nog niet bekend.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy