-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Portugees EuroAtlantic breidt vloot uit met 3 extra 767s

LISSABON - Chartermaatschappij EuroAtlantic breidt de vloot deze zomer uit met drie extra Boeing 767-300ERs. Dit meldt CH-Aviation. De luchtvaartmaatschappij heeft op dit moment al vier van deze tweemotorige toestellen in haar vloot. Om snel aan de vraag van verschillende luchtvaartmaatschappijen te kunnen voldoen, heeft EuroAtlantic haar vloot voorzien van twee verschillende configuraties Een aantal machines is voorzien van 16 stoelen in Business Class en 234 in Economy Class. Een aantal anderen heeft 300 stoelen in één klasse.

EuroAtlantic Airways heeft drie vliegtuigen op het oog. Twee van deze toestellen zijn afkomstig van Kenya Airways die het type eerder dit jaar verving voor 787 Dreamliners. Het derde toestel is afkomstig van Ethiopian Airlines. Op dit moment staan alle drie Boeing 767s geparkeerd in het Ierse Shannon, waar ze van het kleurenschema van EuroAtlantic zullen worden voorzien. De Portugese luchtvaartmaatschappij heeft daarnaast ook nog een Boeing 737-800, een 777-200ER en een 767 vrachtvliegtuig in de vloot. Afgelopen jaar waren 767s regelmatig op Schiphol te zien als vervanger voor de Airbus A340-300 van Surinam Airways.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy