-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Singapore Airlines neemt haar eerste A350 later in ontvangst

TOULOUSE – Singapore Airlines neemt haar eerste Airbus A350-900XWB later in ontvangst dan gepland. Oorspronkelijk zou de maatschappij uit Singapore eind deze maand haar eerste van in totaal 67 bestelde A350’s in ontvangst nemen, maar dat wordt nu Februari.

De officiële reden van de vertraging is niet bekend gemaakt, maar naar alle waarschijnlijkheid komt de vertraging door het interieur voor het vliegtuig. Airbus heeft het maken van het interieur uitbesteed aan Zodiac Aerospace. Dat bedrijf komt de laatste tijd vaker negatief in het nieuws  vanwege vertragingen. Niet alleen Airbus heeft problemen met vertragingen, ook concurrent Boeing heeft problemen. Zodiac Aerospace levert ook het interieur voor de Boeing 787 Dreamliner. De levering van de PH-BHA van de KLM werd ook vertraagd door latere levering van het interieur.

De eerste lijnvlucht van Singapore Airlines, die uitgevoerd gaat worden naar Amsterdam, blijft ongewijzigd. De eerste lijnvlucht zal voor het eerst op 1 april landen op Schiphol. Voordat deze lijnvlucht start, zal Singapore Airlines eerst vluchten uitvoeren naar Jakarta en Kuala Lumpur om het personeel te laten wennen aan het toestel. 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy