-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Avior Airlines neemt eerste A340-300 op in de vloot

Tal van maatschappijen hebben, of zijn bezig de vloot te moderniseren. Hierdoor verdwijnen in rap tempo de viermotorige A340-300s. Zo faseren onder andere China Airlines, Cathay Pacific, Iberia en Emirates het toestel uit. En hoewel een deel van deze toestellen zal worden gesloopt omdat de individuele onderdelen nog aardig wat waard zijn, krijgen sommige A340s een tweede leven.

Zo heeft het Venezolaanse Avior recentelijk twee A340-300s in ontvangst genomen. Deze zullen worden gebruikt op vluchten uit Barcelona (Venezuela) en Caracas naar Montevideo (Uruguay) en Buenos Aires (Argentinië). Ook staat Miami op het programma.

Daarnaast overweegt Avior om volgend jaar rechtstreeks naar Madrid te vliegen. De maatschappij ontvangt te komende tijd een klein aantal tweedehands 737s om de verouderde 737-200s te vervangen.

Door de crisis in het Latijns-Amerikaanse land en achterstallige betalingen hebben tal van maatschappijen de laatste jaren vluchten geschrapt naar dit land. Als gevolg hiervan, proberen maatschappijen uit het land nieuwe bestemmingen te openen.

Foto: Avior Airlines

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy