-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Airbus overhandigt eerste A350 aan THAI

Thai Airways heeft beelden vrijgegeven van het interieur van de nieuwe A350. Het eerste toestel wordt zeer waarschijnlijk op 30 augustus geleverd aan de maatschappij. Airbus levert in totaal twaalf A350-900s waarvan er acht zijn geleast via leasemaatschappijen. De toestellen tellen ieder 321 stoelen verspreid over twee klassen: 32 in Business Class en 289 in Economy Class, opgesteld in rijen van 3. Business Class passagiers hebben direct aisle-access.

Op 22 juli 2016 maakte THAI’s eerste A350 al een testvlucht. De registratie van het eerste toestel is HS-THB en zal binnenkort worden ingezet op vluchten naar Melbourne. Er zullen eerst vluchten in de regio worden uitgevoerd om piloten bekend te maken met het type. 

 

Thai is de achtste luchtvaartmaatschappij die met de A350 gaat vliegen. Op dit moment vliegen Qatar Airways, Finnair, Vietnam Airlines, Singapore Airlines, LATAM, Cathay Pacific en Ethiopian Airlines al met de A350. Dit jaar worden ook nog A350s geleverd aan China Airlines (september) en Lufthansa (december ). 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy