-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Vrachtgigant Volga-Dnepr overweegt AN-124 order

MOSKOU - De Russische heavyweight vervoerder Volga-Dnepr overweegt een order te plaatsen voor maar liefst twintig viermotorige An-124s. De order zou volgens diverse bronnen worden opgeslitst in twee typen, de modernere An-124-111 en de toekomstige An-124NextGen. De An-124NG kenmerkt zich door een lager brandstofverbruik door zuiniger motoren waarmee het vliegbereik aanzienlijk zal toenemen.  

Onderdeel van de order zouden ook opties zijn op nog eens twintig toestellen. Hiermee zou de waarde kunnen stijgen tot maar liefst $4 miljard. Volgens United Aircraft Corporation (UAC), de overkoepelende organisatie die bestaat uit onder andere Antonov, Tupolev en Sukhoi, kan vanaf 2030 de eerste AN-124NG worden afgeleverd.

De Volga-Dnerp Group is al vijf jaar aan het onderhandelen over de bestelling. Het opereert al tien An-124s en enkele B747s en Il-76s waarmee het één van de weinige geschikte bedrijven is voor tientallen missies wereldwijd.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy