-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Southwest Airlines neemt eerste 737-800 in vloot op

De Amerikaanse prijsvechter Southwest Airlines heeft de eerste B737-800 in gebruik genomen. Het bedrijf heeft 33 van deze machines in bestelling staan en zullen de oudere B737-300 vliegtuigen in de vloot deels vervangen. Ook zullen bestaande routes met een hoge bezetting door dit type worden uitgevoerd. De -800 series hebben 33 extra stoelen vergeleken met het grootste type in de vloot, waardoor de kosten per passagier nog lager uit zullen vallen.

Southwest Airlines is de grootste prijsvechter ter wereld met een vloot van ruim 400 vliegtuigen. De vloot bestaat uit zowel Next Generation vliegtuig als Classic die de komende jaren zullen worden vervangen. Vorig jaar rondde Southwest Airlines de fusering af met concurrent Airtran. De komende jaren zullen deze vliegtuigen ook worden vervangen waardoor het bedrijf met één type zal vliegen.Bekijk via deze link een foto van de eerste B737-800 in het Southwest Airlines kleurenschema.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy