-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

American Airlines bestelt nog eens vijf B777-300ERs

DALLAS FORT WORTH - De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij American Airlines heeft vijf extra Boeing 777-300ERs aangeschaft. Gespeculeerd wordt dat het gaat om een definitieve bestelling voor drie machines en opties voor twee. Hiermee komt het totaal aantal bestelde toestellen uit op 20. Momenteel heeft American al vijftien toestellen in bestelling. Ook vliegt American Airlines met de kleinere 777-200ER. Vorige maand was de Tripple Seven onderdeel van American Airlines' presentatie over haar nieuwe kleurenschema en product. Het toestel is samen met een Boeing 737-800 de eerste die een grijze basiskleur draagt in plaats van het gepolijste zilver.

American Airlines gebruikt de eerste 777-300ERs tussen haar nieuwe route Dallas en Sao Paulo sinds 31 januari. Later dit jaar zullen ook Dallas - Londen, Los Angeles - Londen en New York - Londen door het grotere vliegtuig worden bediend.

Aan boord is een geheel nieuw product aanwezig. Er kunnen 304 passagiers mee in vier klassen: 8 passagiers in First Class Suites, 52 in Business Class (volledig uitgerust met Lie-Flat stoelen), 30 in Main Cabin Extra en 214 passagiers in Economy Class.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy