-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aer Lingus Regional

Aer Lingus Regional Airliners.net Fred Seggie
Airliners.net - Fred Seggie
 
ICAO / IATA-code
REA / Ei
Callsign
Aer Arann
Land
Ierland Ierland
Opgericht
2010

Bezoek website  

Aer Lingus Regional is een regionale maatschappij van Aer Lingus, maar de vluchten worden uitgevoerd door Aer Arann. De maatschappij voert vluchten uit van Ierland naar het Verenigd Koninkrijk en de Kanaal Eilanden. De vliegtuigen zijn gestationeerd op Cork, Dublin en Shannon. Aer Arann en Aer Lingus zijn gezamelijk de oprichter van Aer Lingus Regional, Aer Arann gaat alle vluchten uitvoeren met Aer Arann crew. Alle vliegtuigen zijn gespoten in de kleuren van Aer Lingus.

De samenwerking tussen Aer Lingus en Aer Arann is tot stand gekomen nadat Aer Lingus aangaf dat het de vluchten naar het Verenigd Koninkrijk wilde uitbreiden. Op 26 januari 2010 werdt het door beide maatschappijen bevestigd en werdt tevens twee nieuwe routes aangekondingd: Dublin naar Doncaster-Sheffield en Durham Tees Valley. De vluchten die Aer Arann uitvoerde naar Cork zouden uitgevoerd gaan worden door Aer Lingus Regional, behalve Cork-Dublin en Cork-Belfast. Ook de routes naar Blackpool en Cardiff zouden gevlogen worden door Aer Lingus Regional.

Huidige vloot
ATR-42

ATR-72

Gerelateerde onderwerpen

Aer Lingus

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy