-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gijs Dubbeldam over Schiphol behind the scenes

Ik ben met de bus tour van Schiphol Behind the Scenes mee geweest met mijn vrouw samen. Een leuke tour om te doen zeker omdat je ook op een deel van Schiphol komt waar je anders niet kan komen.

Zo kom je langs het gedeelte waar vroeger het oude Fokker heeft gestaan en ook langs de parkeerplaats van vliegtuigen waar nu, twee, door KLM afgedankte MD-11’s staan.

Verder kom je langs het oefenterrein van de brandweer, het nieuwe gebouw voor het uitzetten van asielzoekers en langs de sneeuwploeg die Schiphol sneeuwvrij houd in de winter.

Voor spotters is deze tour leuk om een keer te doen maar eigenlijk voor ons niet nieuws onder de zon. Voor dagjesmensen zeker met kinderen erg leuk om te doen, zeker een aanrader.

Verder wil ik iedereen van deze site bedanken voor het winnen van deze prijs.

Foto's zijn gemaakt door Gijs Dubbeldam

Wilt u ook deze tour doen, ga dan naar de website van Schiphol behind the scenes of klik op DEZE LINK. Momenteel geldt een actie waarbij ANVR leden 50% korting ontvangen op hun kaartjes. Deze speciale actie geldt t/m 31 december 2013.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy