-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Flying Blue

Flying Blue is het spaarprogramma van onder andere Air France en KLM. Passagiers die regelmatig vliegen, sparen punten (miles) waarmee extra opties kunnen worden geboekt bij een volgende vlucht waaronder extra baggage, een voorkeursstoel of een stoel met extra beenruimte. Ook is het mogelijk om tickets te kopen met deze miles. Aan de hand van de boekingsklasse waarin de passagier heeft geboekt en het niveau van de kaart, wordt het totaal aantal miles bepaald. Een platinum gebruiker verdient op deze manier 100% extra miles en spaart op deze manier dus nog sneller voor extra miles die zijn te gebruiken bij onder andere upgrades naar Business Class. 

Spaarprogramma van:

 

      

      

Niveaus:

  IVORY: Instaplevel. Met 25.000 miles of 15 kwalificerende vluchten kan worden geupgrade naar 'silver status'.

 

SILVER: Elite level. Om 'gold status' te bereiken heeft de passagier 30 kwalificerende of 40.000 miles nodig.

 

  GOLD: Gold level waarbij de passagier al vele extra's heeft. Om het 'platinum status' te bereiken zijn 60 kwalificerende vluchten of 70.000 miles nodig.  

PLATINUM: Het hoogste haalbare niveau wat betreft miles. Na 10 jaar onafgebroken platinum member te zijn geweest wordt je platinum for live.

 

Daarnaast kunnen Flying Blue leden miles ontvangen op vluchten die door een andere SkyTeam luchtvaartmaatschappij worden uitgevoerd. Een aantal andere airlines heeft het ook mogelijk gemaakt om miles te sparen waaronder: Air Corsica, Air Mauritius, Alaska Airlines, Comair, Copa Airlines, Gol, Japan Airlines, Jet Airways, Malaysia Airlines, TAAG, Ukraine International. Op vluchten van Transavia is het mogelijk om gespaarde miles in te wisselen voor zogenaamde award tickets.

Voor meer informatie, bezoek de Flying Blue website.

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy